Apa kata huh?? LED LIGHT yang amat cantik di Jalan Ipoh?? Kalau tak pergi mesti sakit hati!!

Waaaa tengok gambar tu memang impressive gila!! S​abtu dan Ahad ​ini ​dari pukul 5 petang, Eco Sky akan bertukar kepada wonderland LED (☆▽☆)

Ticket masuk dan parking adalah PERCUMA. Suasana kat sana romantic dan macam di fairy-tale..recommend ni tempat best untuk korang date dengan girlfren/ boyfren. ?

【EcoSky Illumination Flower Show】
Tarikh: 20-21 Mei 2017 (Sabtu & Ahad )
Waktu: 5pm – 10pm
Lokasi: EcoWorld Gallery @ Eco Sky, Lot 3972 & 4189, Jalan Ipoh Batu 6 1/2, Taman Wahyu, 68100 Kuala Lumpur.
#JOMlah: Tengok gambar je hatiku pun dah tertarik..nak pigi juga, siapa nak teman?