About MrLetsgo

This author has not yet filled in any details.
So far MrLetsgo has created 3 blog entries.

matta fair 2017

Nak plan family trip utk cuti Mac ni tapi budget tak cukup? Jangan risau!

Sebab…….

[MATTA FAIR 2017]  yg menanti-nantikan akan diadakan secara besar-besaran di PWTC pada 17 hingga 19 Mac!

Dari pakej melancong premium, tiket air terbang murah sampai hotel booking semua ada!! Lagi-lagi kita boleh mengambil kesempatan ni utk dapati maklumat pelancongan yg berbagai-bagai! Nak pengalaman travel yg best? So gais jangan lupa mark kalendar anda dan kita jumpa kat sana!

Lokasi: Putra World Trade Centre, 41, Jalan Tun Ismail, Chow Kit, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.

Tarikh: 17 Mac – 19 Mac 2017
Waktu: 10a.m. – 9p.m.
Tiket: RM4@dewasa, Percuma@kanak-kanak <12 tahun
Online bookinghttp://micem.matta.org.my/
Informasihttp://www.mattafair.org.my/index.php/en/

By | March 14th, 2017|Categories: Lancong, Promo, Terbahru|0 Comments

Scuba Genesis PJ

Semalam Jomlah dapat news yg baik sampai excited gila tak leh tidur, tak sabar nak share dengan korang semua hari ni!

Zzangg…Gais tengok kafe ni, [Scuba G]

Suatu banglo peribadi dengan diving pool, sesuai untuk menjalankan kursus menyelam skuba dan mengandungi kafe makan(pork free) & minum so sekarang nak diving tak perlu pergi ke laut lagi, senang je kat KL pun boleh!

scuba genesis PJ

scuba genesis PJ

Kini, Scuba G telah mengeluarkan pakej promosi yg best! Skuba diving hanya dalam RM88! Bukan lagi, pakej ni juga FREE anda set fish & chips/chicken steak dan minuman berkarbonat dengan sekeping Sijil Penyelaman!

So nanti korang boleh show off kat kawan pernah jadi ”Little Mermaid” sekali(ノ≧∀≦)ノ

scuba genesis PJ

scuba genesis PJ

Kawan2 yg takut menyelam pun tak perlu risau sbb Scuba G menyediakan bbrp level kursus menyelam yg profesional. Semua kursus mereka telah disahkan oleh PADI(Professional Association of Diving Instructors) dan akan diajar oleh jurulatih profesional pada setiap masa.

jom lah scuba genesis PJ

jom lah scuba genesis PJ

Tak kiralah anda age 8 tau 88 ke, jom cuba pengalaman yg baru di Scuba G!

Tarikh: 26/01/2017, 18/02/2017, 25/02/2017
Waktu: 5p.m.-8p.m.
Alamat: No149,jalan 5/42,petaling garden,jalan gasing,46000 petaling jaya, selangor.
FB: https://www.facebook.com/scubagenesis/

Whatapps:
1. Jennifer @0196128268
2. Virose @0162253203
3. Max @0122661668

By | January 19th, 2017|Categories: Lancong|0 Comments

Balloon Bunny – Personalized Balloon

Apakah balloon? Deco bday je? Nono..salah semua! Balloon Bunny offer service yang outstanding untuk semua!

Bukan lagi beli balloon kat kedai kedai mana je, kini, Balloon Bunny menyediakan surprise sampai rumahmu! Terdapat beberapa service yg diberikan kepada korang!

Balloon Bunny Personalized Balloon | jom lah

Menyesuai & menghasilkan balloon berdasarkan minat dan taste anda, apa-apa design pun x de masalah~

Balloon Bunny Personalized Balloon

Majlis pembukaan kedai baru-Hantar flower basket dah outdate dah sekarang, kenapa tak pilih customize balloon?

Balloon Bunny Personalized Balloon | jom lah

Party-Surprise best fren anda dgn deco balloon yg tertarik!

Balloon Bunny Personalized Balloon | jom lah

Balloon Bunny Personalized Balloon | jom lah

Ballon delivery service-Design yg moden, manarik hati & tahan lama.

Balloon Bunny Personalized Balloon | jom lah

Lamaran Kahwin-Coba fikirkan kata ‘Would you marry me?’ kat balloon, mestinya romantik dan dapat manawar hati girlfren!

Tips Kisah Cinta?
Hari Valentine dah dekat, peluang best anda hantar present yg unik selain daripada coklat kan?Shhh..Jadinya surprise. ?

Facebook: Ballon Bunny
No. Tel: 017-675 0710

By | January 16th, 2017|Categories: Terbahru, Viral|0 Comments